X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3
Cat

Archive for the ‘Iasi’ Category

Inscriere sezon 2 x factor romania

Visul tau incepe aici , taieste in ritmul muzicii si demonstreaza ca ai factorul X.Iesi in fata, arata ce poti!! Show-ul care a creat un fenoment extraordinar anul trecut in romania  revine in curand la Antena 1 cu un sezon in totalitate nou. Inscrierile au inceput deja pe www.xfactor.a1.ro, iar caravana X Factor se pregateste sa porneasca in cautarea urmatorului X Factor al Romaniei.
Vino la auditile x-factor din orasul tau Craiova -15 iunie, Sibiu -18 iunie, Timisoara – 21 Iunie, Cluj Napoca – 24 iunie, Iasi 27 iunie, Bucuresti 1 iulie

Bogdan Medvedi Xfactor Online

Bogdan Medvedi , are 18 ani si este din Iasi . A inceput s-a ea muzica mai in serios de pe la varsta de 16 ani , iar acum a decis sa isi incerce norocul la X Factor . Pe langa cantat , mai studieza si chiara si pianul . In vara acestui an , a fost in finala festivalului Mamaia Copiilor .
Cea mai mare placere a lui  , cand este pe scena , este atunci cand vade , cum publicul il aplauda si il apreciaza pentru ceea ce vrea sa arate lumii intregi .

Mai jos e link`ul cu profile`ul lui de pe youtube , care include cateva din inregistrarile lui de pe youtube :
http://www.youtube.com/user/MrBM112?feature=mhee#p/u

Ploaie de autografe la Iasi – Xfactor Romania

X Factor Iasi" src="http://www.xfactor-online.com/wp-content/uploads/X-Factor-Iasi-150x150.jpg" alt="" width="150" height="150" />Auditiile cu juriul X Factor au ajuns la acest sfarsit de saptamana in inima Moldovei. Iasiul a stat doua zile sub semnul lui X Factor, iar daca meteorologii au avertizat estul tarii cu privire la furtuni, juriul X Factor si-a propus ca cea mai putenica furtuna sa fie cea cu autografe. Si a reusit!

Saptamana viitoare, auditiile cu juriul X Factor se vor desfasura la Bucuresti. Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sina si-au rezervat patru zile pentru a-i putea evalua pe toti concurentii. Pe 30, 31 iulie, 1 si 2 august, juriul X FACTOR se va afla la Sala Palatului din Bucuresti, locul in care ii asteapta nu doar pe cei care vor sa arate ca stiu sa cante, au prezenta scenica si carisma, dar si pe sustinatorii lor.

Sursa: xfactor.a1.ro

Mihai Morar , Paula Seling si Adrian Sina vor cauta factorul X la Iasi

La acest sfarsit de saptamana, caravana X Factor revine in  Moldova, de aceasta data insotita de juriul super show-ului ce va incepe in toamna la Antena 1. Cei care au trecut de prima faza a auditiilor isi vor da concursul in fata juriului, iar toti cei care vor sa ii sustina si sa asiste la un spectacol cum nu s-a mai auzit, sunt asteptati la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi.

Fenomenul X Factor revine in inima Moldovei pe 23 si 24 iulie, acolo unde juriul X Factor spera sa gaseasca factorul X.  Pe scena Casei de Cultura a Studentilor vor evolua pe rand toti aceia care au ajuns in etapa auditiilor cu juriul si vor stradui sa ii convinga pe Paula, Adi si Mihai ca merita sa devina urmatorul super star al Romaniei. Altfel spus, ca au o voce buna, ca isi pot stapani emotiile si pot cuceri publicul, mai ales ca judecand dupa numarul spectatorilor de la auditiile anterioare, nu putini vor fi aceia care  vor urmari prestatia concurentilor.

Auditiile cu juriul X Factor sunt deschise publicului, astfel ca toti cei care vor sa isi sustina preferatii sunt asteptati sambata de la ora 10.00 si duminica de la ora 09.00.  La Constanta, orasul in care auditiile cu juriul X Factor au avut loc weekendul trecut, numarul mare al spectatorilor a intrecut toate asteptarile. Aproape 1000 de romani au uitat de canicula, mare si plaja si au ales sa fie in sala la auditiile X Factor. Moldovenii nu par sa se lase nici ei mai prejos! Pana acum, pe site-ul www.xfactor.a1.ro, s-au inscris 800 de  romani dornici sa participe la auditii.

Dupa Iasi, urmeaza Bucuresti. Pe 30, 31 iulie si 1 si 2 august, Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sina vor juriza concurentii inscrisi la Bucuresti. Toti cei care isi doresc sa participe isi pot rezerva de pe acum un loc in sala, pe site-ul show-ului.

Auditiile sunt prima etapa a show-ului care a innebunit o lume intreaga si pe care, in curand, Antena 1 il va aduce si in Romania.  Fara bariere de varsta sau stil, <<X Factor>> a rasturnat audientele din intreaga lume, bucurandu-se de o incredibila popularitate in randul telespectatorilor. Pe langa oportunitatea de a-si schimba vietile, de a deveni cei mai cunoscuti artisti ai momentului si de a-si face vocea auzita, participantii au si o miza materiala pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din Romania, oferit de  Orange.

Sursa text + foto : www.xfactor.a1.ro

Răzvan Alexa

Nascut pe 31 Mai la Iasi, Razvan Alexaa studiat la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, vezi cum canta Melodia Epilog – Vama Veche