X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3
Cat

Archive for the ‘Targu-Jiu’ Category

Inscriere sezon 2 x factor romania

Visul tau incepe aici , taieste in ritmul muzicii si demonstreaza ca ai factorul X.Iesi in fata, arata ce poti!! Show-ul care a creat un fenoment extraordinar anul trecut in romania  revine in curand la Antena 1 cu un sezon in totalitate nou. Inscrierile au inceput deja pe www.xfactor.a1.ro, iar caravana X Factor se pregateste sa porneasca in cautarea urmatorului X Factor al Romaniei.
Vino la auditile x-factor din orasul tau Craiova -15 iunie, Sibiu -18 iunie, Timisoara – 21 Iunie, Cluj Napoca – 24 iunie, Iasi 27 iunie, Bucuresti 1 iulie

Maria Popa-Make you feel my love(Adele Cover)

Alte melodii Maria Popa pe care le-a facut recent.
1.Maria Popa – Mai frumoasa ( Laura Stoica)
2.Maria Popa-Make you feel my love(Adele Cover)

Maria Popa-XFactor Romania – Mai frumoasa(Laura Stoica)

Pe numele ei Maria Popa Madalina,are 17 ani si este  din TG-JIU, judetul Gorj. Este pasionata de muzica de cand se stie, dar s-a hotarat sa urmez lectii de canto de abia anul trecut, in octombrie, la Scoala Populara de Arta din Tg-Jiu, sub indrumarea profesorului Sorin Bivolaru. A avut aparitii locale la TV sau in diverse spectacole si pote sa spuna ca atunci cand urca pe scena , performantele ei sunt rasplatite cu aplauze,publicul o  face sa se simta mandra pentru ceea ce face si sa isi doreste sa continue munca.
Vezi ultimele 2 cover-uri pe care le-a facut recent.
1.Maria Popa – Mai frumoasa ( Laura Stoica)
2.Maria Popa-Make you feel my love(Adele Cover)

Popescu Ileana Maria -Gabriella Cilmi-Sweet about me (cover)

Gabriella Cilmi-Sweet about me (cover)

Popescu Ileana Maria X-Fctor Romania

Dupa cum spuneam , Targu Jiu e plin de talente Xfactor ,Popescu Ileana Maria a absolvit 3 ani de canto sectiunea muzica usoara la Scoala Populara de Arta din Tg-Jiu,si canta de la varsta de 5 ani intr-un cor de biserica.Anul acesta in luna august va implini 16 ani.. Este o fire emotiva,insa scena este pentru ea este ca o a doua casa. A avut sansa vara trecuta de a canta pe scena alaturi de trupa Zero la Serbarile Timisoreana. A fost unul dintre cele mai importante momente de pana atunci.Iubeste muzica si o consider un mijloc extraordinar de a transmite ceea ce simti.

Alte melodii:
1.Popescu Ileana Maria -Gabriella Cilmi-Sweet about me (cover)

Rucsandra Croicu – Everytime we touch (Cascada)

Rucsandra Croicu – Everytime we touch

“Fiecare om pleacă de jos pentru a putea ajunge sus, trebuie doar să ai răbdare şi mai ales voinţă pentru a împlini ceea ce ţi-ai dorit. Tuturor le urez succes în tot ce-şi propun să realizeze!”

Ruxandra Maria Croicu interpreteaza – Oana Sarbu -Te iubeam

Ruxandra Maria Croicu interpreteaza – Oana Sarbu -Te iubeam elevă la Colegiul Naţional „Spiru Haret” în clasa a IX-a, la profilul matematică-informatică engleză-bilingv, din Târgu-Jiu. Vezi mai sus cum canta

Ruxandra Maria Croicu Xfactor Romania

Se pare ca Targu Jiu e plin de talente pe numele ei Ruxandra Maria Croicu din Tg-Jiu, participanta la xfactor online a reusit sa treaca in urmatoarea faza a competitiei cu 3 de DA.

Ce spune ea intr-un scurt email:
Am primit aprecieri pozitive din partea Paulei Seling si Mihai Morar. Am avut ceva emotii , pentru ca este normal sa ai emotii pe o scena asa de mare , cu un public de sute de oameni.

Ascult-o mai sus si spuneti parerea. Parerea noastra este simpla : EXTRAORDINAR !!

Prima melodie care a interpetat-o este :
1 .Christina Aguilera – Something’s got a hold on me
2. Oana Sarbu -Te iubeam

Cismaru Mirabela Maria – Un actor grabit

Cismaru Mirabela – o interpretare execeptionala vezi video mai sus

Mirabela Cismaru

Prima sa aparitie pe scena a fost la varsta de 12 ani, cand a cantat la un bal al bobocilor, in Rovinari. “Am avut emotii, pentru ca erau foarte multi spectatori. Am interpretat doua piese ale Rihannei. M-am simtit nespus de bine cand, la sfarsit, toata sala m-a aplaudat. Am urcat apoi pe scena si la alte baluri, atat in Rovinari, cat si la Targu-Jiu”, isi aminteste mica solista.
In urma cu mai bine de un an, tanara s-a inscris la Palatul Copiilor din Targu-Jiu

Descriere preluata : Adevarul.ro