X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3
Cat

Archive for the ‘top 24 concurenti xfactor’ Category

Trupa T& L

Nigerianul Gabriel Uche (25 de ani, student) şi frumoasa Larisa Ciortan (21 de ani, studenta) au venit la audiţiile din Constanţa şi a făcut juriu să parieze pe ei. În vreme ce tânăra are o afinitate pentru muzica pop, Gabriel este un fan al rap-ului. Experienţele fetei într-ale muzicii sunt mai vechi………

Citeste mai mult pe : xfactor.a1.ro

Trupa Refresh

Trupa Refresh

Tinerii s-au prezentat la audiţiile din Bucureşti, unde nu au reuşit să impresioneze prea tare juriul, dar au strâns numărul necesar de voturi pentru a merge mai departe. Şansa primită a fost de bun augur, căci la bootcamp s-au reabilitat şi au reuşit să se califice pentru etapa a treia. Acum cei doi……

Citeste mai mult pe : xfactor.a1.ro

X-treme

Este o trupă formată de membrii juriului. Prestaţiile Ligiei Moldovan (19 ani, studenta, Cluj), Oanei Sârbu (23 de ani, studenta, Turnu Magurele ) şi Ralucăi Apostol (19 ani, studenta, Pascani) nu i-au convins pe juraţi că merită să treacă ficare mai departe, însă au avut încredere în potenţialul lor şi au speculat absenţa trupelor feminine pe piaţa muzicală din România. Astfel, …..

Citeste mai multe pe : xfactor.a1.ro

Filip Antonia

Antonia Filip are 19 ani şi este din Deva. În cadrul vizitei la casa juraţilor, concurenta i-a impresionat pe Mihai Morar şi Laurenţiu Duţă interpretând o melodie a artistei Lady Gaga, “Paparazzi”.

Sursa: xfactor.a1.ro

Nae Ovidiu Nicolae

Nae Ovidiu Nicolae are 22 de ani, este dansator si este din Bucuresti. Avenit la X Factor încrezător că poate câştiga. Nu îl recomandă doar vocea, ci şi felul în care dansează, iar de asta i-a convins pe deplin pe juraţi în tabăra de pregătire, dar şi în cadrul vizitei în casa mentorului Mihai Morar şi a invitatului acestuia, Laurenţiu Duţă.
Sursa: xfactor.a1.ro

David Todoran

David Todoran

David are 28 de ani şi a venit la audiţiile din Cluj. A fost printre ultimii concurenţi prezentaţi în concurs, dar s-a făcut remarcat cu melodia deloc uşoară a trupei Kings of Leon, “Sex on Fire”. Vocea sa bună, dar şi energia debordantă de care a dat dovadă pe scenă l-au propulsat în tabăra de pregătire, unde s-a descurcat tot atât de bine, încât să se numere printre semifinalişti.

Voteaza-ti favoritu mai sus prin intermediu FaceBook !! Like

Sursa: cancan.ro

Cristian Parmac

Cristian Parmac

Este şomer şi îşi câştigă existenţa cântând în diverse baruri şi cluburi. A venit la audiţiile din Constanţa şi s-a făcut remarcat interpretând o melodie din repertoriul lui Mika. Juraţii au pariat pe el şi nu s-au înşelat, tânărul repetând figura frumoasă de la audiţii şi în tabăra de pregătire, asigurându-şi astfel un loc în următoarea etapă a show-ului.
Vezi video mai sus minutul: 0:35 ( Cristian Parmac )
Voteaza-ti favoritu mai sus prin intermediu FaceBook !! Like

Sursa: cancan.ro

Bianca Pucărea

Bianca este din Buzău, are 18 ani şi, în ciuda vocii puternice, a lăsat juriul şi publicul cu gura căscată interpretând la audiţii o melodie cu o sensibilitate aparte: “Canco del mar”. Tânăra a făcut parte din trupa de backing vocals ce i-a însoţit pe Paula şi Ovi la Eurovision, a participat la mai multe festivaluri din ţară şi străinătate şi a fost în seara show-ului preferata celor mai mulţi fani “X Factor” de pe Facebook.

Voteaza-ti favoritu mai sus prin intermediu FaceBook !! Like

Sursa: cancan.ro

Bogdan Medvedi

Bogdan Medvedi

Bogdan are 19 ani şi este originar din Republica Moldova. S-a mutat de câţiva ani în România şi a venit la audiţiile din Iaşi. Provine dintr-o familie în care muzica e mai mult decât o pasiune, părinţii lui cântând jazz. Deşi a jucat fotbal de performanţă, Bogdan a ales muzica. Tânărul a impresionat juriul cu una dintre melodiile lui Bruno Mars.

Trupa Agressis

Trupa Agressis

Varsta: n/a
Meserie: n/a
Despre: Trupa Argessis este formată din surorile Elena şi Emanuela Popescu. Surorile din Costeşti au venit la audiţii în Bucureşti, unde au interpretat melodia lui Celine Dion şi Barbara Streisand “Tell Him”, făcându-l pe Adrian Sînă să afirme “Sunteţi cea mai bună formaţie de fete din România”. Surorile au reuşit să treacă şi de probele din tabăra de pregătire şi le vom vedea mai departe la următoarea etapă: Grupele Judecătorilor.

Bălăceanu Andrei

Andrei Balceanu

Varsta: 25 ani
Meserie: n/a
Despre:Locuieşte în Braşov şi cântă la trompetă de la 10 ani. Interpretăre vocală face de doar câţiva ani, dar asta nu l-a împiedicat să cânte dumnezeieşte melodia lui Florin Chilian, “Zece” şi să se califice în tabăra de pregătire. Aici a confirmat că merită să meargă şi mai departe, astfel că ne vom revedea cu el şi în Grupele Judecătorilor.

Sursa: libertatea.ro

Adrian Nour

Adrian Nour

Varsta: 30 de ani
Meserie: actor
Despre: In varsta de 30 de ani ,dupa ce a cantat o melodie rock el a cucerit juriul la auditiile din Bucuresti. Adrian Nour a trecut cu bine de probele din tabara de pregatire si va merge mai departe in cea de-a treia etapa a show-ului xfactor.

Alin Vaduva

Vaduva Alin

Varsta: 25 de ani
Despre: Tanarul Alin Vaduva originar din Constanta a impresionat si a cu vocea si look-ul sau juriul X Factor. Mihai Morar crede ca este un artist cu mii de discuri vandute in strainatare, el a cantat piesele ” I need a dollar ” si ” Feeling good “.
Dupa prestatia ce a avut-o sambata seara ( vezi video mai sus) el s-a calificat in etapa urmatoare, etapa finala, fiind selectat printre cei 24 participanti care aspira la marele premiu Xfactor in valoare de 100.000 mii euro

Daca iti place cum canta te rugam sa il votezi !!