X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3
Cat

Archive for the ‘Top Front’ Category

Andrei Leonte Xfactor – finalul unui super show, începutul unei super cariere

După şase luni de căutări prin toată ţara, audiţii în faţa juraţilor, probe de canto şi coregrafie, un cantonament de aproape trei luni şi zece săptămâni de gale live, X Factor a ajuns la deznodământ. Trei cei mai buni concurenţi au făcut show aseară pentru a demonstra că merită să fie pe scenă. Numai unul însă a primit titlul de star cu factorul X şi, mai ales, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din ţara noastra: 200.000 de euro.

De pe 17 septembrie, telespectatorii au putut urmări la Antena 1 evoluţia extraordinară a unor oameni talentaţi, înzestraţi nu doar cu voce, ci cu un întreg mix de calităţi care te fac să vinzi zeci de albume şi să umpli stadioane la concerte. Altfel spus, factorul X. Fiecare dintre cei 12 finalişti ai galelor live X Factor are priză la public, ceea ce  este cel mai important atunci când publicul este cel care îţi oferă şansa de a ajunge cât mai departe în concurs şi, mai ales, atunci când el este cel ce îţi va evalua munca pe viitor.

Au venit la audiţiile în faţa juriului mai temători sau mai încrezători, iar jumătatea de an care a trecut peste ei de când au devenit parte a fenomenului X Factor, i-a schimbat radical. Alin Văduva, Andrei Leonte şi Iulian Vasile au fost cei trei aleşi să îşi dispute marele premiu. Pe primii doi, publicul i-a salvat în fiecare gală, trimiţându-i în marea finală, fără a se confrunta vreodată cu experienţa duelului. Cel de-al treilea, Iulian Vasile a ajuns de Crăciun la duel, faţă în faţă cu T&L, ultimul grup rămas în concurs.  A câştigat însă, astfel că în prima zi a lui 2012, Adrian Sînă intra în finala X Factor cu doi dintre concurenţii săi –Alin Văduva şi Iulian Vasile, iar Mihai Morar cu Andrei Leonte. Paula Seling a pierdut în cele nouă gale live ce au precedat finala toate grupurile al căror mentor a fost,  pentru marea finală având exclusiv rolul de jurat, nu şi de mentor.

Finaliştii au făcut show aseară pe scena X Factor. Emoţiile au fost mai mari decât oricând şi, deşi s-au văzut pe alocuri, cei trei s-au străduit să dea tot ce pot. Nu a fost uşor, mai ales că de această dată fiecare a avut de cântat trei melodii. Telespectatorii au putut reasculta melodiile cântate la audiţii, atunci când Alin, Andrei şi Iulian au reuşit să cucerască nu doar juriul, ci şi mare parte dintre telespectatorii care mai apoi le-au acordat voturile lor.

 

Sursa: jurnalul.ro

Alin Vaduva, exceptional cu melodia “Cerul”!

Melodia trupei Proconsul l-a prins de minune pe Alin Vaduva, care a lasat o unda de nostalgie in sufletele tuturor celor ce au l-au ascultat, in gala cu numarul 8, pe scena X Factor.

Alin Vaduva a reusit sa impresioneze si juriul! Paula Seling si Adi Sina au fost complet cuceriti de singurul concurent care nu a dezamagit pana acum. Mihai Morar nu s-a putut abtine si l-a pupat pe cap!

Afla cum i-a schimbat X Factor viata Antoniei!

Antonia Xfactor

Antena 1 intinde covorul rosu tuturor celor care au avut curajul sa lupte pentru visul lor. Oamenii simpli care au crezut in talentul, indemanarea, ambitia si puterea lor de munca pasesc acum, in lumina reflectoarelor si in apaluzele celebritatilor, pe covorul rosu, spre lumea povestilor carora Antena 1 le-a dat viata in decursul acestui an. De aceasta data, este randul Antoniei Filip!

S-au schimbat multe de cand v-am vazut prima oara la Timisoara“, le-a spus Antonia lui Razvan si Dani. “Am avut ocazia sa traiesc experiente foarte frumoase alaturi de voi toti“, si-a mai amintit aceasta, cu zambetul pe buze.

De fosta concurenta X Factor a avut grija mentorul ei, Mihai Morar. El i-a dat prilejul Antoniei de a face parte din bandul emisiunii Rai da’ buni, pentru a incanta in continuare lumea cu vocea ei.
Sursa: xfactor.a1.ro

Antonia Filip, eliminata de la X Factor

Antonia Filip a picat la duel cu cea mai buna prietena a ei din concurs, Irina Florea. Cele doua au asteptat cu sufletul la gura decizia juriului, mai ales ca ambele faceau parte din aceeasi echipa – sub 25 de ani. De ce ii era frica lui Mihai Morar, de aia n-a scapat. Paula Seling a ales sa o salveze pe Irina, iar Adi Sina pe Antonia, ceea ce a insemnat ca decizia finala i-a revenit mentorului Morar. Dupa indelungi laude adresate celor doua fete, Mihai a decis sa o pastreze pe Irina Florea in concurs si sa o elimine pe Antonia. Realizatorul de la Radio ZU a luat o decizie spontana, fara sa se consulte cu sefii sai: i-a promis Antoniei un loc in bandul emisiunii pe care o prezinta la Antena 2, ‘Rai da’ buni’. Citeste mai mult: Antonia Filip, eliminata de la X Factor

Sursa:bestmusic.ro

Video : Antonia a facut spectacol

Video : Antonia a facut Senzatie

Antonia, finalista care a deschis cea de-a doua gala live X Factor, a facut furori cantand piesa “Tot mai sus”.

O alegere pe cat de inedita, pe atat de potrivita pentru vocea de milioane a Antoniei.

Mentorul cantaretei, Mihai Morar, a dorit sa ii testeze concurentei abilitatea de interpretare a unei piese diferite fata de celelalte de pana acum, ca ritm si linie melodica.

Citeste mai multe pe : xfactor.a1.ro

Finalistii X-Factor Sezonul 1 Romania

Xfactor ONLINE

După o selecţie riguroasă realizată de cei trei juraţi ai emisiunii, Adrian Sînă, Paula Seling şi Mihai Morar, în colaborare cu cei doi specialişti invitaţi, Crina Mardare şi Tonkins Anderson, următoarele nume au trecut în semifinala concursului “X Factor”:

Voteaza-ti favoritii – http://www.xfactor-online.com

 1. Adrian Nour
 2. Alin Văduva
 3. Cristian Parmac
 4. Cristina Dobrescu
 5. David Todoran
 6. Duo Voice
 7. Diana Hetea
 8. Irina Flore
 9. Iulian Vasile
 10. Just Us
 11. One Way
 12. Ovidiu Nae
 13. Sânziana Niculae
 14. Valentin Alexiu
 15. Refresh
 16. Tania Kramar
 17. Ionuţ Constantin
 18. Vasi Bistrae si Kevin Magalhaes
 19. Trupa T&L
 20. Andrei Bălăceanu
 21. Andrei Leonte
 22. Argessis
 23. Bianca Purcărea
 24. Bogdan MedvediSursa: cancan.ro

Antena 1, X Factor: au rămas cei mai buni!

Au fost 600, au rămas 260, iar dintre aceştia au fost selectaţi 24 cei mai buni, semifinaliştii emisiunii X Factor romania! Sâmbătă seară, telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură evoluţia concurenţilor în tabăra de pregătire, emisiunea difuzată de postul Antena 1 situându-se pe pri­mul loc în clasamentul audien­ţe­lor atât la nivelul targetului comercial al Antenei 1, cât şi în rândul pu­blicului din mediul urban. 1.033.000 de telespectatori din mediul urban urmăreau în minutul de aur, la 22:15, X Factor, emisiunea înregistrând un vârf de audienţă de 8,9% rating şi 21,6% cotă de piaţă.

Super show-ul de la Antena 1 a condus sâmbătă, 15 octombrie, topurile de audienţă, cu o cotă de piaţă medie de 15,8% de procente la nivelul targetului all urban şi un rating mediu de 6,3%, lăsând pe locul al doilea principalul competitor, Pro TV, care a înregistrat doar 12,9% procente share şi un rating de 5,1% procente.

În cadrul ediţiei de sâmbătă X Factor, telespectatorii au urmărit imagini din timpul taberei de pre­gă­ti­re, trei zile în care con­cu-ren­ţii au tre­cut prin diverse probe şi eli­mi­nări. Pentru că X Factor nu caută doar o voce bună, ci un artist complet, tabăra de pregătire a testat şi aptitudinile concurenţilor în ma­te­rie de dans. Pe parcursul acestor zi­le, ei au avut de depăşit multe teste, însă nu înainte de a fi antrenaţi de cei mai buni specialişti: Crina Mardare şi Tonkins Anderson. Alături de concurenţi, nu au fost doar îndrumătorii sau juraţii, ci şi cei doi prezentatori Răzvan şi Dani, care au devenit, cu timpul, cei mai buni prieteni ai lor, aflându-le po­veş­tile, încurajându-i sau consolându-i.

Sursa: jurnalul.ro

Episodul X Factor Romania Episodul 3 din 24.09.2011, X Factor Romania Episodul 3 Online [ Full HD ]

Episodul 1 x factor romania online

Pentru cei care au ratat episodul 1 al x factor romania sau pentru cei ce vor sa il revada .. punem la dispozitie intreaga emisiune x factor romania online Episodul 1 din 17.09.2011

Ovidiu Nicolae canta divin pe scena X Factor!

Ovidiu Nicolae impresioneaza printr-o evolutie de exceptie. Convinge pe toti cei trei membrii ai juriului X Factor ca are stofa de urmatoarea etapa.

Trupa care nu impresioneaza juriul Xfactor : Trupa Refresh

Trupa Refresh nu evolueaza la inaltimea asteptarilor la X Factor

Concurenti fara sansa la X Factor

Concurenti fara sansa la X Factor

Evolutie emotionanta Andrei Leonte Xfactor Romania

Andrei Leonte a evoluat emotionant la X Factor

Elena Matei, frumoasa si talentala la X Factor

Frumoasa si talentata Elena Matei incanta publicul in special pe cei 2 membri masculini ai juriului.Are 22 de ani si toate calitatile unei vedete: tinerete, frumusete, voce si talent la dans.

Incepe X-Factor Romania 17 Septembrie ora 20:20 Antena 1

Daca doriti sa revedeti prezentatorii si juriul X Factor, invitati speciali aseara la “Sinteza zilei”. Iar pentru prima oara in show-ul X Factor ii puteti vedea sambata, 17 sept, la 20:20, Antena 1