X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3
Cat

Archive for the ‘Funny’ Category

La 14 ani il face K.O. pe Simon Cowell cu tupeul

Arogant, insuportabil, scandalagiu dar extraordinar de talentat. Un pui de rapper, convins ca nu are inca un deal cu casele de inregistrari pentru ca totul e politica. Iar cand Simon “indrazneste” sa faca o gluma pe seama lui, n-are nicio retinere sa-i ceara socoteala.

 

Sursa: peteava.ro

Xfactor UK 2011 -Nebunii nu renunta niciodata!

Michael Lewis revine a doua oara la X Factor pentru a face exact acelasi lucru ca acum un an: galagie si un spectacol grotesc. Ce urmeaza, vedeti singuri ….

Adrian Bumbescu’s X Factor 2010 UK – din ROMANIA

Adrian Bumbescu’s sa inscris anul trecut la Xfactor UK, fiul fostului stelist, campion al Europei in 86 la Sevilla, este model si cantaret si a incercat sa dea tot ce e mai bun la super-show-ul din Marea Britanie X Factor. Adrian Bumbescu este unul dintre putinii romani norocosi, care si-au indeplinit visul de a ajunge la un show international, un concurs la care se cauta tinere talente. Vrea sa devina cunoscut si considera ca are suficiente calitati pentru asta. A aratat de ce e in stare la probele pentru emisiunea X Factor din Marea Britanie.

X factor UK – crazy girl

Hahaha, am murit de ras cand am vazut videoclipul asta, teroare fata asta, mai putin si il pocnea :)))

The X Factor: Cher Lloyd’s X Factor Auditie

Cu publicul in spate dovedeste ca este o cantareata mare.

Dalma Kovács participa la X Factor in Marea Britanie

Dalma Kovács ,cântăreaţa a anunţat că s-a înscris la X-Factor, celebrul concurs din Marea Britanie, unde Leona Lewis s-a remarcat în urmă cu doi ani.

Cantareata este considerată a fi una dintre cele mai bune voci din România. A debutat la “Faimoşii”, apoi a apărut în show-ul Divertis şi a participat de două ori la selecţia naţională pentru Eurovision. “Love Me Sweet” este primul său clip, semnat de Marius Moga.