X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3
Cat

Archive for the ‘Juriu’ Category

Popescu Ileana Maria -Gabriella Cilmi-Sweet about me (cover)

Gabriella Cilmi-Sweet about me (cover)

Antena 1 a adus in Romania X-Factor

Invitati in emisiunea Sinteza Zilei, Mihai Morar, Paula Seling si Adrian Sana i-au dezvaluit lui Mihai Gadea detalii din culisele concursului dotat cu cel mai mare premiu din istoria televiziunii in Romania.

Odata cu auditiile de la Bucuresti, prima etapa a concursului X Factor s-a incheiat. Concurentii, dar si telespectatorii, au putut face cunostinta cu membrii juriului: Mihai Morar, Paula Seling si Adrian Sana. Acestia au fost invitati in editia de miercuri a talk-show-ului Sinteza Zilei, difuzat pe Antena 3, alaturi de Razvan Simion si Dani Otil, prezentatorii concursului.

Razvan a dezvaluit si modul in care se va desfasura concursul. Astfel, fiecare membru al juriului va avea in „subodine” o grupa de concurenti pe care o va antrena, astfel ca intre cele trei echipe se va duce o lupta pana in momentul in care va fi desemnat castigatorul. Juriul nu va putea elimina nici un concurent, aceasta responsabilitate revenind telespectatorilor, care vor putea vota prin intermediul telefonului, dupa fiecare editie a show-ului.

Adrian Sana si Mihai Morar au enumerat si care sunt criteriile pe baza carora se va face evaluarea candidatilor, iar capacitatea de a imita un artist cunoscut nu se regaseste printre acestea: „Noi nu cautam pe cineva care sa semene cu altcineva cunoscut. Nu cautam un talent, o voce care sa semene cu Beyonce pe scena” a declarat componentul trupei Akcent. Acesta a fost completat de Mihai Morar, care a spus ca primeste la radio foarte multe piese, unele ale unor cantareti consacrati, care se incadreaza in „genul Inna”, bruneta stabilind un adevarat trend in industria muzicala autohtona (in cazul vestimentatiei, Lady Gaga este cea care da ora exacta). Realizatorul emisiunii Rai da Buni a declarat ca asemenea creatii nu vor avea sorti de izbanda nici in cadrul concursului X Factor si nici in alte contexte.

Sursa: xfactor.a1.ro