X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3
Cat

Archive for the ‘Preselectii’ Category

X Factor – Stacey Soloman

Stacey Soloman in varsta de 19 ani , originara din Dagenham, urca pe scena pentru a canta  in fata juriului Xfactor UK.
Ce iese din gura ei cu siguranţă surprinde juriul  – chiar pe Simon! Are Stacey Factorul X?

Comenteaza

Top Gear provoaca juriul X-Factor

Dupa ce au provocat mii de tineri sa participe la inscrierile pentru cea mai mare competitie muzicala din ROmania, juratii X-Factor romania au fost pusi si ei la o incercare inedita, Juriul Top Gear i-a provocat pe Paula , Adi si Mihai sa-si arate abilitatile la volan

Sursa: a1.ro

Ionela Luntrasu Xfactor

Numele: ionela
Prenume: Luntrasu
Email:narcisademai@ymail.com
Varsta : 10/Ianuarie /1987
Ocupatie : cant-autor

Caba Daniel Xfactor

Numele:  Caba
Prenume: Daniel
Email:msixpackabs@gmail.com
Varsta : 17/Iunie /1978
Ocupatie : Operator Nuclear

Vezi mai sus cum canta.

LAURENTIU OLARI Xfactor Online- GIVE ME YOUR EYES

Laurentiu Olari -18 ani,elev la Colegiul Economic F.S.Nitti din Timisoara si absolvent al Scolii Populare de arte,canto muzica usoara;pop,rnb-soul,pop-rock.

Vezi cum canta mai multe melodii:

1.Laurentiu Olari-You,re not alone
2.Laurentiu Olari-GIVE ME YOUR EYES

Popescu Ileana Maria X-Fctor Romania

Dupa cum spuneam , Targu Jiu e plin de talente Xfactor ,Popescu Ileana Maria a absolvit 3 ani de canto sectiunea muzica usoara la Scoala Populara de Arta din Tg-Jiu,si canta de la varsta de 5 ani intr-un cor de biserica.Anul acesta in luna august va implini 16 ani.. Este o fire emotiva,insa scena este pentru ea este ca o a doua casa. A avut sansa vara trecuta de a canta pe scena alaturi de trupa Zero la Serbarile Timisoreana. A fost unul dintre cele mai importante momente de pana atunci.Iubeste muzica si o consider un mijloc extraordinar de a transmite ceea ce simti.

Alte melodii:
1.Popescu Ileana Maria -Gabriella Cilmi-Sweet about me (cover)

Ruxandra Maria Croicu interpreteaza – Oana Sarbu -Te iubeam

Ruxandra Maria Croicu interpreteaza – Oana Sarbu -Te iubeam elevă la Colegiul Naţional „Spiru Haret” în clasa a IX-a, la profilul matematică-informatică engleză-bilingv, din Târgu-Jiu. Vezi mai sus cum canta

Răzvan Alexa

Nascut pe 31 Mai la Iasi, Razvan Alexaa studiat la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, vezi cum canta Melodia Epilog – Vama Veche

Am tras cu ochiul si am surprins membrii juriului chiar inainte de inceperea auditiilor din Timisoara.

Am tras cu ochiul si am surprins membrii juriului chiar inainte de inceperea auditiilor din Timisoara. Paula, Adi si Mihai sunt gata sa gaseasca Factorul X! Sa inceapa lupta!

Sursa foto: facebook.com

X Factor scrie istoria televiziunii primele auditii cu public incep pe 2 iulie la Timisoara

X Factor scrie istoria televiziunii. Auditiile cu public incep pe 2 iulie la Timisoara, primul oras in care fenomenul X Factor va reveni, de aceasta data cu membri juriului, Paula Seling, Adrian Sina si Mihai Morar.

Toti cei care vor sa asiste la auditii sunt bineveniti sa ia parte la spectacolul oferit de concurenti sambata si duminica, 2 si 3 iulie, la Filarmonica Banatul.

X Factor este mai mult decat un concurs de muzica. Este o oportunitate pentru toti aceia care canta, au voce, sa devina cunoscuti, sa-si urmeze visul”, spune Paula Seling.

“X Factor este un moment de rascruce pentru cei care vin sa demonstreze ca au voce, au intuitie si stiu sa imbrace pachetul complet al unui artist”, completeaza Adrian Sina.

“Eu pana in acest moment nu cunosc o reteta mai buna de a deveni celebru decat prezenta la X Factor si o figura frumoasa facuta in spectacol. Ceea ce este absolut necesar pentru fiecare concurent care crede ca are factorul X e sa nu i se urce succesul la cap”, incheie Mihai Morar.

Auditiile sunt prima etapa a megashow-ului care a innebunit o lume intreaga si pe care Antena 1 l-a adus si in Romania. Pe langa sansa de a deveni cei mai cunoscuti artisti ai momentului si de a-si face vocea auzita participantii au si o miza pentru care se lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu oferit vreodata de un post de televiziune din Romania.

Vrea sa participe la X-Factor dar nu are voie.Vezi povestea lui Narcis Ianău

Romanul talentat Narcis Iustin Ianău, cel care a câștigat locul II la “Românii au talent” , doreste sa participe si la la X-Factor, show prezentat de Antena 1, unde premiul cel mare este de 200.000 de euro.

Narcis Iusitin Ianău, un adolescent foarte talentat ar vrea să profite de harul său si să castige premiul cel mare, informează agentiadepresamondena.ro. Se pare însă că nu va putea să-și îndeplinească dorința deorece prin participarea la Românii au talent a semnat un contract cu PRO Tv care îi interzice să participe la altă emisiune si cu atât mai putin una concurentă trustului.