X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3
Cat

Andrei Leonte Xfactor – finalul unui super show, începutul unei super cariere

După şase luni de căutări prin toată ţara, audiţii în faţa juraţilor, probe de canto şi coregrafie, un cantonament de aproape trei luni şi zece săptămâni de gale live, X Factor a ajuns la deznodământ. Trei cei mai buni concurenţi au făcut show aseară pentru a demonstra că merită să fie pe scenă. Numai unul însă a primit titlul de star cu factorul X şi, mai ales, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din ţara noastra: 200.000 de euro.

De pe 17 septembrie, telespectatorii au putut urmări la Antena 1 evoluţia extraordinară a unor oameni talentaţi, înzestraţi nu doar cu voce, ci cu un întreg mix de calităţi care te fac să vinzi zeci de albume şi să umpli stadioane la concerte. Altfel spus, factorul X. Fiecare dintre cei 12 finalişti ai galelor live X Factor are priză la public, ceea ce  este cel mai important atunci când publicul este cel care îţi oferă şansa de a ajunge cât mai departe în concurs şi, mai ales, atunci când el este cel ce îţi va evalua munca pe viitor.

Au venit la audiţiile în faţa juriului mai temători sau mai încrezători, iar jumătatea de an care a trecut peste ei de când au devenit parte a fenomenului X Factor, i-a schimbat radical. Alin Văduva, Andrei Leonte şi Iulian Vasile au fost cei trei aleşi să îşi dispute marele premiu. Pe primii doi, publicul i-a salvat în fiecare gală, trimiţându-i în marea finală, fără a se confrunta vreodată cu experienţa duelului. Cel de-al treilea, Iulian Vasile a ajuns de Crăciun la duel, faţă în faţă cu T&L, ultimul grup rămas în concurs.  A câştigat însă, astfel că în prima zi a lui 2012, Adrian Sînă intra în finala X Factor cu doi dintre concurenţii săi –Alin Văduva şi Iulian Vasile, iar Mihai Morar cu Andrei Leonte. Paula Seling a pierdut în cele nouă gale live ce au precedat finala toate grupurile al căror mentor a fost,  pentru marea finală având exclusiv rolul de jurat, nu şi de mentor.

Finaliştii au făcut show aseară pe scena X Factor. Emoţiile au fost mai mari decât oricând şi, deşi s-au văzut pe alocuri, cei trei s-au străduit să dea tot ce pot. Nu a fost uşor, mai ales că de această dată fiecare a avut de cântat trei melodii. Telespectatorii au putut reasculta melodiile cântate la audiţii, atunci când Alin, Andrei şi Iulian au reuşit să cucerască nu doar juriul, ci şi mare parte dintre telespectatorii care mai apoi le-au acordat voturile lor.

 

Sursa: jurnalul.ro

Leave a Reply