X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3
Cat

Antena 1, X Factor: au rămas cei mai buni!

Au fost 600, au rămas 260, iar dintre aceştia au fost selectaţi 24 cei mai buni, semifinaliştii emisiunii X Factor romania! Sâmbătă seară, telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură evoluţia concurenţilor în tabăra de pregătire, emisiunea difuzată de postul Antena 1 situându-se pe pri­mul loc în clasamentul audien­ţe­lor atât la nivelul targetului comercial al Antenei 1, cât şi în rândul pu­blicului din mediul urban. 1.033.000 de telespectatori din mediul urban urmăreau în minutul de aur, la 22:15, X Factor, emisiunea înregistrând un vârf de audienţă de 8,9% rating şi 21,6% cotă de piaţă.

Super show-ul de la Antena 1 a condus sâmbătă, 15 octombrie, topurile de audienţă, cu o cotă de piaţă medie de 15,8% de procente la nivelul targetului all urban şi un rating mediu de 6,3%, lăsând pe locul al doilea principalul competitor, Pro TV, care a înregistrat doar 12,9% procente share şi un rating de 5,1% procente.

În cadrul ediţiei de sâmbătă X Factor, telespectatorii au urmărit imagini din timpul taberei de pre­gă­ti­re, trei zile în care con­cu-ren­ţii au tre­cut prin diverse probe şi eli­mi­nări. Pentru că X Factor nu caută doar o voce bună, ci un artist complet, tabăra de pregătire a testat şi aptitudinile concurenţilor în ma­te­rie de dans. Pe parcursul acestor zi­le, ei au avut de depăşit multe teste, însă nu înainte de a fi antrenaţi de cei mai buni specialişti: Crina Mardare şi Tonkins Anderson. Alături de concurenţi, nu au fost doar îndrumătorii sau juraţii, ci şi cei doi prezentatori Răzvan şi Dani, care au devenit, cu timpul, cei mai buni prieteni ai lor, aflându-le po­veş­tile, încurajându-i sau consolându-i.

Sursa: jurnalul.ro

Leave a Reply