X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3
Cat

Ilinca Vandici la auditiile X Factor

Ilinca Vanidici s-a numarat astazi printre cei care au venit sa asiste la auditiile X Factor. In cele patru zile de auditii din Bucuresti, mai multe vedete au venit sa vada show-ul facut de concurenti.

Cunoscand formatul din Marea Britanie, si auzind de la colegii ei din telenovela Narcisa Salbatica, a carei continuare va incepe in toamna la Antena 1, ca spectacolul facut de concurenti merita vazut, Ilinca Vandici nu a mai stat pe ganduri si a venit astazi la Sala Palatului, la auditiile X Factor.

Printre miile de oameni care au venit la auditiile din Bucuresti s-au numarat si mai multe vedete. Andreea Balan, Mihai de la Akcent, Cristina Dochianu, Mirela Boureanu Vaida, Crina Abrudan, Cosmina Pasarin, Alina Puscas, Vladimir Draghia, Andrei Aradits sunt doar cativa dintre cei care au venit sa asiste la un show cum nu s-a mai auzit.

Fara bariere de varsta sau stil, X Factor a rasturnat audientele din intreaga lume, bucurandu-se de o incredibila popularitate in randul telespectatorilor. Pe langa oportunitatea de a-si schimba vietile, de a deveni cei mai cunoscuti artisti ai momentului si de a-si face vocea auzita, participantii au si o miza materiala pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din Romania, oferit de Orange.

 

Sursa: xfactor.a1.ro

Leave a Reply