X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Cheloo

Direct sau ironic, dar intodeauna cu un stil inconfundabil. Cheloo este unul dintre veteranii muzicii hip hop din România şi fondatorul trupei de succes Paraziţii. Legăturile lui cu muzica sunt însă anterioare debutului său pe scena rap-ului românesc, în 1994.

Până in acel moment Cheloo a lucrat ca inginer de sunet si producător muzical. Legăturile cu lumea artistica sunt însă şi mai îndepărtate. Inainte de a alege o carieră în muzică Cheloo si-a dorit să devină pictor!
Critic al falselor valori morale şi al formelor fără fond, stilul inconfundabil si controversat al lui Cheloo se remarcă prin puternicele mesaje sociale,  prin faptul ca spune deschis ceea ce gandeste si face acest lucru de cele mai multe ori „fara perdea”. Spune lucrurilor pe nume şi este zgârcit cu apariţiile în public, în special în emisiuni de televiziune. A acceptat insa provocarea Antenei 1 de a face parte din juriul X Factor. Astfel, telespectatorii îl vor putea descoperi în această toamnă într-o ipostază cu totul nouă, aceea de jurat şi mentor al super show-ului X Factor.

Sursa: xfactor.a1.ro

Cheloo, 8.3 out of 10 based on 193 ratings
Parerea ta despre acest Jurat X-Factor
X Factor Online Romania
Multumim tuturor ce au dat LIKE la site.