X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Dan Bittman

Inteligent, elegant si foarte carismatic, având o experienţă de peste 25 de ani în showbiz, Dan Bittman este una dintre cele mai longevive şi apreciate figuri ale muzicii româneşti. Cu o voce inconfundabila, Dan cântă de pe vremea în care era student la Facultatea de Construcţii. In acea perioada isi impartea sesiunile între examenele din Bucureşti şi numeroasele concerte din Costineşti.

Din 1985 este liderul formaţiei Holograf alături de care a semnat numeroase hituri şi a cucerit generaţii la rând. A susţinut mii de concerte în ţară şi străinătate, a lansat pe piata 13 albume, înregistrand vânzări record cu multe dintre acestea, iar din 2001 le-a arătat fanilor o altă latură a sa, aceea de om de televiziune, de show-man!

A ştiut să rămână tânăr, dovedindu-se de multe ori nonconformist si imprevizibil. S-a reinventat si si-a pastrat de frunte locul in inimile publicului.

Dan are la activ si prezente pe marele ecran, fiind distribuit in lung-metrajele Orient Express şi Proprietarii de stele. A demonstrat în toţi aceşti ani de carieră că este un artist complet. Acum este pregatit să recunoască factorul X la miile de români ce vor veni in fata juriului, pentru că din toamna va fi jurat şi mentor la X Factor, unul dintre cele mai apreciate formate de televiziune din întreaga lume.

Dan Bittman, 7.4 out of 10 based on 143 ratings
Parerea ta despre acest Jurat X-Factor
X Factor Online Romania
Multumim tuturor ce au dat LIKE la site.