X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Delia Matache

Talentata, plina de viata şi nonconformistă. Delia este cu siguranţă una dintre cele mai îndrăgite prezenţe feminine din lumea artistică autohtonă. Printr-o voce de excepţie şi o personalitate pe măsură, Delia a devenit un nume important al industriei muzicale româneşti. Carismatica şi mereu cu zâmbetul pe buze, Delia a dovedit că talentul se poate transforma în profesie.

A studiat flautul încă din clasele primare si a continuat cu cinci ani de pian. Liceul de muzică Dinu Lipatti a fost un pas firesc în concretizarea pasiunii sale pentru muzică. Talentul său nativ alaturi de munca depusa pentru a-si transforma cariera intr-una de succes, au făcut ca Delia să fie în prezent una dintre cele mai apreciate personalitati muzicale din România.

Acum îndrăgita cântăreaţă e pregătită să gasesca românii posesori de factor X şi să le îndrume paşii către o carieră de excepţie.

Sursa: xfactor.a1.ro

Delia Matache, 6.9 out of 10 based on 127 ratings
Parerea ta despre acest Jurat X-Factor
X Factor Online Romania
Multumim tuturor ce au dat LIKE la site.