X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3
Cat

Mihai Morar , Paula Seling si Adrian Sina vor cauta factorul X la Iasi

La acest sfarsit de saptamana, caravana X Factor revine in  Moldova, de aceasta data insotita de juriul super show-ului ce va incepe in toamna la Antena 1. Cei care au trecut de prima faza a auditiilor isi vor da concursul in fata juriului, iar toti cei care vor sa ii sustina si sa asiste la un spectacol cum nu s-a mai auzit, sunt asteptati la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi.

Fenomenul X Factor revine in inima Moldovei pe 23 si 24 iulie, acolo unde juriul X Factor spera sa gaseasca factorul X.  Pe scena Casei de Cultura a Studentilor vor evolua pe rand toti aceia care au ajuns in etapa auditiilor cu juriul si vor stradui sa ii convinga pe Paula, Adi si Mihai ca merita sa devina urmatorul super star al Romaniei. Altfel spus, ca au o voce buna, ca isi pot stapani emotiile si pot cuceri publicul, mai ales ca judecand dupa numarul spectatorilor de la auditiile anterioare, nu putini vor fi aceia care  vor urmari prestatia concurentilor.

Auditiile cu juriul X Factor sunt deschise publicului, astfel ca toti cei care vor sa isi sustina preferatii sunt asteptati sambata de la ora 10.00 si duminica de la ora 09.00.  La Constanta, orasul in care auditiile cu juriul X Factor au avut loc weekendul trecut, numarul mare al spectatorilor a intrecut toate asteptarile. Aproape 1000 de romani au uitat de canicula, mare si plaja si au ales sa fie in sala la auditiile X Factor. Moldovenii nu par sa se lase nici ei mai prejos! Pana acum, pe site-ul www.xfactor.a1.ro, s-au inscris 800 de  romani dornici sa participe la auditii.

Dupa Iasi, urmeaza Bucuresti. Pe 30, 31 iulie si 1 si 2 august, Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sina vor juriza concurentii inscrisi la Bucuresti. Toti cei care isi doresc sa participe isi pot rezerva de pe acum un loc in sala, pe site-ul show-ului.

Auditiile sunt prima etapa a show-ului care a innebunit o lume intreaga si pe care, in curand, Antena 1 il va aduce si in Romania.  Fara bariere de varsta sau stil, <<X Factor>> a rasturnat audientele din intreaga lume, bucurandu-se de o incredibila popularitate in randul telespectatorilor. Pe langa oportunitatea de a-si schimba vietile, de a deveni cei mai cunoscuti artisti ai momentului si de a-si face vocea auzita, participantii au si o miza materiala pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din Romania, oferit de  Orange.

Sursa text + foto : www.xfactor.a1.ro

Leave a Reply