X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3
Cat

Ploaie de autografe la Iasi – Xfactor Romania

X Factor Iasi" src="http://www.xfactor-online.com/wp-content/uploads/X-Factor-Iasi-150x150.jpg" alt="" width="150" height="150" />Auditiile cu juriul X Factor au ajuns la acest sfarsit de saptamana in inima Moldovei. Iasiul a stat doua zile sub semnul lui X Factor, iar daca meteorologii au avertizat estul tarii cu privire la furtuni, juriul X Factor si-a propus ca cea mai putenica furtuna sa fie cea cu autografe. Si a reusit!

Saptamana viitoare, auditiile cu juriul X Factor se vor desfasura la Bucuresti. Paula Seling, Mihai Morar si Adrian Sina si-au rezervat patru zile pentru a-i putea evalua pe toti concurentii. Pe 30, 31 iulie, 1 si 2 august, juriul X FACTOR se va afla la Sala Palatului din Bucuresti, locul in care ii asteapta nu doar pe cei care vor sa arate ca stiu sa cante, au prezenta scenica si carisma, dar si pe sustinatorii lor.

Sursa: xfactor.a1.ro

Leave a Reply