X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

2B is OUT !!

Eliminarile din partea publicului au devenit din ce in ce mai grele. Ghinionistii acestei seri au fost componentii grupului 2B: Bernice Chitiul si Laurentiu Barzoi. In seara aceasta, piesa interpretata de ei - "Nobody wants to be lonely", a duetului Christina Aguilera si Ricky Martin - nu a strans suficiente voturi pentru a trece mai departe. Nici certurile dese dintre membrii trupei nu i-au ajutat sa obtina simpatia celor de acasa.

Laur s-a despartit de lumea X Factor cu un simplu “Va iubim”, in timp ce Bernice a promis fanilor ca va continua colaborarea cu Laurentiu si ca are incredere in talentul lor.

Au intrat la duel: Tudor Todut, din echipa lui Dan Bittman, si din nou, STATION 4, cei patru baieti din echipa Deliei

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook