X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

A indulcit verdictul, cum ? cu o prajitura

Auditiile X Factor sunt in toi la Cluj. Concurentii fac tot ce le sta in putinta pentru a impresiona juriul, iar unii dintre ei nu recurg doar la un repertoriu inspirat si la o miscare scenica convingatoare. Asa se face ca una dintre concurente le-a adus juratilor o tava cu …tiramisu. Desertul a fost preparat chiar de ea, iar Delia, Cheloo si Dan Bittman au concluzionat unanim ca este delicios. Daca si verdictul a fost unul favorabil, telespectatorii vor afla urmarind in aceasta toamna super show-ul X Factor la Antena 1.

Ideea de a prepara acest desert nu a fost intamplator. Concurenta a dorit sa sublinieze ca are radacini in Italia, tatal ei fiind din Peninsula, iar mama ei din Sibiu.  Tanara nu este singura care a recurs la un astfel de tertip. Ieri, Razvan si Dani au avut parte de o surpriza inedita dupa ce parintii unui concurent le-au adus un curcan la cuptor asezonat cu legume.

Auditiile cu juriul X Factor sunt in toi. Clujul mai poate arata si azi ca are factorul X, iar romanii pot merge de la ora 15.00 la Casa de Cultura a Studentilor pentru a-i vedea si sustine pe concurenti.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook