X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

A luptat in Afghanistan, dar a tremurat de emotie pe scena X Factor

Soldat de infanterie in Afganistan, Jonjo Kerr a vrut sa depaseasca stadiul cantatului la karaoke pentru prieteni si a venit sa-si incerce norocul la The X Factor UK. Celebritatea, fie ea si de cateva minute si privirele curioase ale juriului l-au coplesit, astfel ca tanarul de 27 de ani a uitat versurile si s-a oprit din cantat la mijlocului piesei. In razboi poate nu ar fi primit o a doua sansa, insa juratii X Factor i-au dat ocazia de a mai incerca o data. Oare juratii romani ai celui de-al doilea sezon X Factor Romania vor fi la fel de intelegatori? Ramane de vazut, de pe 23 septembrie, numai la Antena 1.

Presiunea publicului nerabdator sa ii vada prestatia, a juriului gata sa il evalueze si a familiei care il privea cu emotii mari din culise si-au spus cuvantul pentru concurentul din Marea Birtanie pentru care auditia la X Factor a fost o provocare mai mare decat campul de lupta. A uitat versurile, dar cu ingaduinta juriului a continuat proba sI a oferit publicului un moment exceptional interpretand piesa “Handbags and Gladrags” a lui Rod Steward.

Publicul a raspuns cu entuziasm interpretarii sale, iar Kerr a primit “da”-ul fiecarui jurat. Totusi, Gary l-a sfatuit pe tanarul soldat sa depaseasca momentele de emotie care il cuprind atunci cand urca pe scena si sa capete mai multa incredere in el. Emotiile au fost cu atat mai mari pentru soldatul englez cu cat, in culise, se afla si sotia acestuia insarcinata in noua luni cu cel de-al doilea copil al cuplului.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook