X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Alesha Dixon, invitata supriza, a facut spectacol!

Alesha Dixon este prima cantareata cu X Factor din afara, adusa la galele LIVE din Romania! Are carisma, dezinvoltura si succes iar finalistii nostri au cu siguranta ce invata de la ea.

Acum, la X Factor, cat timp ucenicii juratilor isi trag sufletul dupa interpretari, Alesha Dixon face show exact pe melodia care a consacrat-o “The Boy Does Nothing”… cu mici modificari: “Everybody at X Factor dance!”

Credeati ca aici se termina show-ul? Miss Alesha Dixon e si un MC extrem de priceput. Desi o vedeti finuta si delicata, Alesha stie sa faca rap si rime la comanda: “Are you readyyyy X Factor???”  Daca v-a placut “interventia” ei si ati sarit in picioare la dans, atunci trebuie sa mai ascultati o data melodia – “Scandalous”, de pe vremea cand facea parte din trupa Mis-teeq.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook