X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Alin Popa aka Michel Telo “nossa, nossa, assim voce me mata”

In prima parte a auditilor X Factor Online , s-a aflat si un sibian de origine pe nume Alin Popa.Dupa o repriza de stilizat podoaba capilara, cu gel din abundenta, desigur, Alin a pasit pe scena gata sa dea pe spate juriul cu o melodie de-ale lui Michel Telo. “Ai se eu te pego” ar fi putut sa il faca noul talent al Romaniei.

Auditia incepe si “nossa, nossa, assim voce me mata” o ridica pe Delia in picioare. Delia isi reia locul la masa juriului. De la ea e un refuz clar, in timp ce Bittman si Cheloo spun ,”cu toata seriozitatea”: NU!

xfactor-online.com
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook