X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Alorr Dance…hahaha…tu poti dansa asa?

Cristi Giambasu este student la Psihologie. Si, ca sa puncteze total la prima impresie, mijeste usor ochii în prim-planul perfect: „momentan nu am iubita, dar scriu romane de dragoste. Pentru ele ma inspir din propria experienta si sper sa îi inspir si pe ceilalti cu ceea ce scriu eu. Cu X Factor vreau sa dau un final frumos romanului meu. “Factorul meu X e felul meu de a fi...”, mai spune. Si e convingator cu „compleul” lui galben si frizura incerta.


Intra pe scena tinta catre juriu. Le plaseaza frumos romanul sau, face o întoarcere martiala si o zbugheste spre X-ul lipit de podea. Ochii juratei Delia se fac mari-mari. Bittman primeste cuminte „manuscrisul”. Cel mai nerabdator sa înteleaga ce se întampla e Cheloo: „ce e asta?”. Preocupat cu directia, Cristi sare peste intrebarea lui Cheloo. Omul e decis. Vrea sa intre in paine! Dar nu scapa usor: “ia uite, nici nu ma baga in seama!”. Luat în colimator de Cheloo, isi vine repejor in fire: “e romanul meu, Simfonia iubirii”. Si Bittman, spre care Delia se aplecase ghidus, murmura: sim-fo-nia iubirii mmm.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook