X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Am trait s-o vedem si p-asta … Je t’aime la NAI :)))

Am trait s-o vedem si p-asta ... Je t'aime la NAI :)))

La inceput, Florentina Boteanu incearca la nai. Nu trece clasa. Ajunge la voce, X Factor e un concurs pentru asa ceva. Si aici treaba scartie.

Florentina Boteanu n-a facut nici “George Enescu”, nici “Dinu Lipatti”. Rautaciosii ar completa “Asta se vede!”. A venit cu un nai. Cheloo nu pricepe cum se canta la asa ceva si daca se umple de salvia. Delia ii explica cum sta treaba cu condensul si lucrurile par lamurite.

Urmeaza bomba: Lara Fabian, “Je t’aime”, la nai! Pierde startul, pierde mijlocul si finalul piesei! In rest, Flori e ok. Delia vrea sa-i dea o…gura de ajutor si ii arata cum se canta la un astfel de instrument. Cum X Factor este un concurs pentru cei cu voce,juriul invita, policticos, fata sa cante ceva. Zice ca a facut parte din corul scolii. Dan Bittman o intreba daca nu cumva dupa cei doi ani de stat acolo acesta s-a desfiintat…Vai de urechile noastre!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook