X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Andrei Leonte si Tudor Turcu au ajuns in semifinalele Eurovision Romania

Andrei Leonte si Tudor Turcu au ajuns in semifinalele Eurovision Romania

Pe 23 si 24 februarie se vor desfasura semifinalele Eurovision Romania, unde vor participa si castigatorii ambelor sezoane X Factor – Tudor Turcu si Andrei Leonte. Baietii nu sunt singurii participanti de la X Factor care au ajuns pana in aceasta etapa. Tamara Sofi si Diana Hetea vor concura, de asemenea.

Tudor participa cu piesa “Hello”, muzica si text Pop Calin iar Andrei Leonte cu melodia “Paralyzed”, muzica Mike Eriksson, Johnny Andersson, Michael James Down si text Jonas Thander si Mike Eriksson.

32 de cantareti se vor lupta in weekend pentru a intra in finala: “Desi initial am anuntat un numar de maxim 28 de piese pentru semifinalele Eurovision, calitatea melodiilor inscrise in preselectie a determinat juriul sa accepte un numar mai mare. Vor fi 32 de melodii care se vor intrece in semifinale, din fiecare semifinala calificandu-se apoi cate 6”, a declarat Dan Manoliu, manager de proiect Eurovision.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook