X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Are sau n-are…Factorul X?

Decizii dure la X Factor. Convinsi ca i-a luat valul, cei trei jurati s-au inarmat cu exigenta in fata a 196 de concurenti pe care trebuie sa ii trieze.

Le-au urmarit din nou prestatiile, au analizat, au comparat, au argumentat si abia in jurul orei trei dimineata, inainte de prima zi de bootcamp, au ajuns la o formula pentru primele eliminari.

Dupa aceasta prima evaluare, un sfert din cei ajunsi in bootcamp vor pleca acasa. Selectia va continua pentru restul cu noi provocari si probe din ce in ce mai complexe. Doar 24 dintre cei ramasi vor avea sansa de a-si continua drumul catre titlul de X Factor si fabulosul premiu in valoare de 200.000 de euro.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook