X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Au inceput auditile pentru sezonul 3 xfactor romania

Joi dimineata, zeci de concurenti din intreaga tara au venit la Palatul Copiilor din Capitala, pentru a da proba de foc, cea a interpretarii in fata juratilor.

Pe parcursul a noua zile, Delia, Dan Bitmann si Cheloo, vor avea misiunea dificila de a-i alege pe cei mai buni dintre cei mai buni, din miile de participanti care s-au prezentat la preselectii. Razvan si Dani vor fi si ei alaturi de concurenti pe parcursul acestor zile.

Delia, proaspat intoarsa din vacanta, a declarat ca „primul sezon in care am participat, la X Factor, ca jurat, a fost o experienta extraordinara si de-abia asteptam sa incepem munca la noul sezon! Nu am o misiune deloc usoara, mi-au spus colegii mei ca sunt foarte multe
talente, mi-e tare greu atunci cand trebuie sa iau o decizie. Acum, in prima zi a auditiilor, deja am vazut multi concurenti extraordinari, sunt de-a dreptul incantata de ceea ce vad si aud! Si ma gandesc ca e doar prima zi de auditii!”

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook