X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Auditii din Iasi s-au incheiat. Delia, Dan Bitman si Cheloo revin la Bucuresti pentru auditii

Gata si cu auditiile de la Iasi! Dupa succesul din Cluj, echipa X Factor a facut tot posibilul sa continue show-ul in aceeasi maniera profesionista. Si rezultatul a fost peste asteptari!

Casa de Cultura a Studentilor, din Iasi, a gazduit, timp de doua zile, un show de senzatie, la care au contribuit atat echipa de profesionisti X Factor, cat si publicul, sustinatorii si concurentii care au vrut sa arate juriului ca ei au factorul X! Multi dintre ei au batut un drum lung, doar pentru a se afla pe scena, in fata noastra si a juriului. Sustinatorii si publicul au stat in sala chiar si 12 ore pentru a fi alaturi de concurentii lor favoriti. A fost si distractie, atat pe scena, cat si in public, povesti emotionante, concurenti talentati, femei frumoase, dar si momente de tristete, asa cum se intampla in orice competitie.

Un show la puterea X nu inseamna, insa, doar distractie, ci presupune si multa munca, nopti nedormite, stres, ore intregi de stat in picioare si o mare capacitate de rezistenta fizica si psihica.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook