X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

AZI la X Factor: rap agresiv, rock impecabil, muzica clasica si pop sentimental

In episodul 5 X Factor, juratii se dezlantuie! Urmand exemplul unei concurente, Dan Bittman si Delia se descalta fara retineri. Jurata isi ridica sandalele aurii deasupra capului, iar Bittman ii arunca pe scena. Cheloo... nu pare ca vrea sa intre in "hora".

Cu toate astea, cel mai dur jurat gaseste alta distractie. Cand cei din sala huiduie cu adevarata pofta un concurent care le este profund antipatic, el ii indeamna in stilu-i carasteristic: “Mai cu viata, dragii mei!”.

Un tanar impresioneaza cu un rock incredibil, in ciuda timiditatii sale, un concurent ii face o serenada Deliei, Cheloo isi gaseste fericirea in bratele unei concurente, iar Bittman isi arunca pantofii pe scena. Totul, AZI de la 20:30, in episodul 5 X Factor, la Antena 1!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook