X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

B de la Botnaru si B de la Bolton!

tanarul de 22 de ani si-a luat inima-n dinti si s-a inscris la X Factor. Sa aiba si el parte de un public numeros si galagios, asa cum a declarat ca isi doreste. Doar nu-i mai breaz Bolton ca Botnaru!

Aspirant la faima americanului, tanarul de 22 de ani si-a luat inima-n dinti si s-a inscris la X Factor. Sa aiba si el parte de un public numeros si galagios, asa cum a declarat ca isi doreste. Doar nu-i mai breaz Bolton ca Botnaru!

La auditii s-a prezentat ca la carte: ferchezuit, coafat, cu vocea la el. Elementul cheie din vestimentatia lui a fost sacoul gri, care poate fi remarcat si in poza cu idolul sau. Un adevarat talisman ce i-a adus DA-urile mult ravnite, dupa ce a interpretat melodia “When a man loves a woman”, cu care a ridicat o sala intreaga in picioare.

Pagina oficiala de facebook a acestuia: Dima Official

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook