X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Baby It’s OK, se poate spune ca ghinioanele Alexandrei Stan au trecut

Baby It's OK", se poate spune ca ghinioanele Alexandrei Stan au trecut.

La două luni de la scandalul în care a fost implicată, artista a lansat noul videoclip al piesei “Baby It’s OK”, se poate spune ca ghinioanele Alexandrei Stan au trecut. Albumul Alexandrei Stan a ajuns în doar câteva ore pe primul loc în topurile din Germania. Piesa este compusă chiar de bărbatul care a bătut-o pe solistă, fostul ei impresar Marcel Prodan.

Alexandra Stan a înregistrat această piesă înainte să fie lovită de Marcel Prodan. Melodia este interpretată alături de trupa Follow Your Instinct.

Filmările au fost făcute pe o plajă exotică din Marbella, în Spania. Clipul a adunat mii de vizualizări în doar câteva ore.

Versurile şi muzica noului hit sunt semnate de Marcel Prodan şi Andrei Nemirschi. Mixajul nu a fost făcut în România, ci într-un studio de producţie din Los Angeles.

Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook