X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Baieti din casa X Factor isi declara sentimentele pentru Flavia de la NORD X

In casa X Factor nu ai cum sa te plictisesti: unii canta, altii se antreneaza pentru box, altii fac declaratii de dragoste.

La repetitiile pentru a doua gala live X Factor, Laurentiu, jumatatea masculina a trupei 2 B si Alex de la Station 4 au declarat ca le place de Flavia, blondina de la Nord X: “Imi place de Flavia, e o fata frumoasa, e cam mare pentru mine, dar tot imi place de ea“, a marturisit Alexandru. Colegii sai de trupa au chicotit pe seama liceanului, marturisind ca lui ii plac toate fetele, fapt la care Alex a adaugat, zambind: “Toate sunt simpatice, au zambet frumos, au atitudine, sunt frumoase!”. Laurentiu s-a multumit cu un comentariu simplu: “Imi place de ea”, a marturisit, timid, tanarul.

Intrebata, la randul ei, ce parere are despre Alex, blonda a replicat: “E un baiat foarte simpatic, dar nu cred ca ne-am potrivi foarte bine“. Desigur, asta nu i-a impiedicat pe cei doi buni prieteni sa glumeasca si sa se imbratiseze.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook