X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Balada Turcului la Observator 16 Antena 1

Rockstarul in varsta de 30 de ani a stat de vorba cu Anca Rusu despre viata de dupa X Factor.

Rockstarul in varsta de 30 de ani a stat de vorba cu Anca Rusu despre viata de dupa X Factor. Fanii il recunosc pe strada, iar oamenii ii zambesc de trei ori mai larg decat inainte. “E ciudat sa aud pe cineva spunanu-mi ca am… fani!”, spune tanarul, miscat de numarul de oameni care il sustin.

In muzica, principala lui dorinta e clara. Are de-a face cu genul lui muzical preferat. Iubeste rock-ul si vrea sa impartaseasca pasiunea sa cu intreaga lume. Vrea sa deschida mintea oamenilor in ceea ce priveste muzica rock si ca “lumea sa nu se sperie” de aceasta.

Tudor a dezvaluit ca se pregateste de promovarea unei melodii: “E o balada, atat pot spune!”. De asemenea, medieseanul se asteapta ca in vara sa lanseze un VP, sau chiar un album. In ceea ce priveste colaborarile, castigatorul X Factor recunoaste ca i-ar placea foarte mult sa cante alaturi de mentorul sau din timpul show-ului, Cheloo, si alaturi de trupa Parazitii.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook