X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Bărbatul ideal concurează la X Factor

Cântă dumnezeieşte, are un look de zile mari, atitudine de rocker, adoră să călătorească, este pasionat de maşini, dar nu se dă în lături nici de la treburile casnice. Alex Maţaev, finalist X Factor în categoria Deliei poate trece cu uşurinţă drept bărbatul ideal pentru orice femeie.

Alex are 22 de ani, este din Bălţi, dar locuieşti la Kiev. La 18 ani a plecat de acasă, în Moscova, să cânte într-un rock band, devenind un “real rocker”. Alex a început să cânte şi să compună muzică de mic copil, moştenind talentul de la părinţi săi. În Kiev, Alex compune muzică pentru artişti, iar acum e hotărât să cucerească şi România.

De când pregătirile pentu prima gală live, difuzată duminica aceasta, de la ora 20:00, la Antena 1 au intrat în linie dreaptă, Alex și ceilalţi finalişti ai super show-ului s-au instalat în casa X Factor. Chiar dacă programul lor nu e deloc unul lejer, având în fiecare zi ore de canto şi multe repetiţii, concurenţii îşi fac timp şi pentru treburile casnice. Astfel că Alex a fost surprins de curând curăţând mocheta din casă, alături de un alt concurent al super show-ului.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook