X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Cabron feat. Smiley si Guess Who – Da-o Tare

Cabron feat. Smiley si Guess Who - Da-o Tare

Nu au trecut nici doua saptamani de la premiera piesei “Da-o Tare”, ca baietii s-au si grabit sa-i faca videoclip. Simplu, fara povesti si cu multe fete frumoase si cu miscari ametitoare – sa vedem videoclipul.

Atat Cabron, cat si Smiley si Guess Who pregatesc noile albume, pe care fanii le asteapta cu nerabdare: daca albumul lui Smiley este gata si va fi lansat luna aceasta cu Gazeta Sporturilor, albumul “Da-o tare” al lui Cabron a fost anuntat pentru toamna aceasta, iar mult-asteptatul album Guess Who va aparea in primavara anului 2014.

Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook