X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Cand pretenii nu sunt sinceri cu tine!?

Atunci cand CREZI ca ai o voce buna si urechea muzicala are rolul ei. Daca nu iti auzi bine propriile sunete si nu poti sa fii obiectiv analizandu-ti talentele muzicale, s-ar putea ca in momentul cand vei ajunge pe scena X Factor, in fata unui juriu exigent, sa pleci plangand de pe scena. Sau sa te certi cu un prieten bun. Acesta este si cazul trupei “Grafic”, formata din Marius si Paul, doi tineri foarte diferiti, dar care erau siguri de talentul… pe care nu il aveau.

Paul are o voce groasa, masculina, insa putin nefinisata. Surpriza a venit cand Marius a inceput sa vorbeasca: subtire si efeminat. Cheloo nu a putut sa se abtina: “Ce?! Voi doi puteti sa mergeti foarte bine la puscarie impreuna. Nu aveti treabaaaa!”.

Si Delia, care este sufletul acestui juriu, a fost putin sceptica in privinta combinatiei dintre Mihai si Paul: “Vreti sa fiti neaparat in aceasta formula? Poate va dam o sansa, insa nu impreuna. Daca facem asta, sper sa nu va certati dupa”.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook