X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Cea mai sexy jurata X Factor – Tulisa Contostavlos, cea mai sexy femeie din lume in 2012

Tulisa a intrat pe scena muzicala in anul 2000, odata cu infiintarea trupei de hip hop N-Dubz alaturi de varul ei si de inca un prieten. Formatia a avut opt melodii in Top 40 melodii din Marea Britanie, cea mai de succes fiind “I Need You”. Cei trei membri au decis in 2011 sa ia o pauza de 2 ani, pentru a se putea concentra pe cariere solo.

In luna mai a acestui an, Tulisa Contostavlos s-a clasat pe primul loc al listei cu cele mai sexy 100 de femei din lume in 2012, intocmita de revista FHM. Jurata X Factor UK a fost inclusa pe celebra lista si in 2010, cand a obtinut locul 15.

Vezi mai sus o super galerie foto cu frumoasa jurata X Factor!

Frumoasa de origine greaca este considerata a fi una din cele mai de succes jurate din istoria X Factor, datorita performantei reusite de concurentii pe care i-a antrenat. Anul trecut, in primul sau sezon de X Factor, Tulisa a jucat rolul de mentor pentru categoria Grupuri, in care erau inscrise patru trupe.

Dupa ce, in primele cinci saptamani ale competitiei, trei dintre grupurile antrenate de ea au fost eliminate, singura speranta a Tulisei ramas formatia Little Mix. Trupa, formata din patru fete, a reusit sa evite eliminarea in fiecare saptamana si a fost ulterior marea castigatoare a sezonului 8 al X Factor UK. Little Mix, antrenata de Tulisa Contostavlos, a devenit astfel cea mai de succes trupa de fete din istoria show-ului si singura care a reusit performanta de a castiga fara a se afla in pericol de eliminare in nicio saptamana.
Sursa FOTO: hepta.ro

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook