X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Ce visa Cheloo sa fie : politist, popa sau infractor!

Intr-un schimb de replici cu un concurent, juratul a dat o replica care a lasat pe toata lumea cu gura cascata. Mai in gluma, mai in serios, in stilul caracteristic, Cheloo a spus in ce alte activitati s-ar fi implicat, daca nu era muzica. N-o sa-ti vina sa crezi ce a ales!

“Toata viata mi-am dorit sa fiu politist, popa sau infractor!” a spus Cheloo, luand prin surprindere intrega sala cu aceste optiuni controversate. Desi cu alte ocazii a declarat ca a inceput sa cante dintr-o intamplare, nimeni nu si-ar fi inchipuit ca acestea ar fi fost cele trei optiuni “deliberate” de pe lista lui. La fel, nimeni nu a reusit sa desluseasca daca era vorba de o gluma sau nu.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook