X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Cel mai excentric concurent din istoria X Factor este un nonconformist si in viata reala: va deveni tatic la varsta de 56 de ani!

Brazilianul care se descria singur la auditii ca fiind „mai batran decat Brad Pitt, dar mai tanar ca Sir Mick Jagger” a trecut de fiecare etapa eliminatorie a concursului X Factor pana a ajuns aproape de semifinala, cu interpretari teatrale din repertoriul muzical latino.

Excentricitatea lui este binecunoscuta, cantaretul recunoscand ca a avut drept animal de casa, un leu. Nici acum, el nu se dezicede, cand va deveni tata la varsta la care altii sunt deja bunici. Wagner insa nu tine cont de asta; el este ,,mai mult decat fericit sa incep o familie si nu simt ca as avea 56 de ani”, relateaza The Sun.

Aceeasi energie l-a indemnat pe brazilian sa isi deschida o scoala de arte martiale, dupa ce a fost eliminat din concurs.

Vezi evolutia sa incredibila la X Factor!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook