X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Chello Down !! Accidentat grav la auditiile X Factor!

Juratul X Factor a vrut sa fie si el purtat pe brate, in traditia candidatilor respinsi, insa a cazut si si-a dislocat umarul.

Prietenul nostru , indragitul Cheloo a ajuns de urgenta la spital, dupa un numar de acrobatie esuat la auditiile X Factor.  Juratul X Factor a vrut sa fie si el purtat pe brate, in traditia candidatilor respinsi, insa a cazut si si-a dislocat umarul.

 

Colegii si-au dat seama ca nu e o farsa, iar echipa X Factor s-a strans in jurul lui Cheloo. Intr-un suflet au alergat si medicii de pe ambulanta.

Au incercat sa-i “aseze” umarul pe loc, dar a fost greu de “lucrat” cu rapperul.

Spre Spitalul de Ortopedie de la Foisor, ambulanta a zburat ca fulgerul. Cheloo a mers direct la camera de garda. Medicii au constatat ca artistul are umarul dislocat.

Vezi Video aici

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook