X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Chello s-a inchinat de uimire!

Nu am inteles la inceput de unde atata siguranta pe tine. Acum, ascultandu-te, mi-am primit raspunsul”, a spus Delia, dupa ce l-a auzit pe Alin cantand.

Ce ar fi putut sa cante el, la prima vedere? Poate Frank Sinatra, poate Michael Jackson sau, de ce nu, “Vara nu dorm”. Insa nici vorba de asa ceva. Talentul tanarului in varsta de 31 de ani este unic, parca desprins dintr-o alta lume. El a cantat “Casta Diva”, melodia mezosopranei Maria Callas. O voce divina, un talent remarcabil, care i-a uimit pe toti cei prezenti.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook