X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Cheloo, Delia si Bittman – tot mai aproape de concurentii de la X Factor Iasi!

Nu mai este nici o indoiala ca Delia, Cheloo si Bittman reprezinta un juriu de exceptie, atat datorita experientei lor in industria muzicala, cat si a modului in care cei trei interactioneaza atunci cand dau verdicte.

Cei care s-au aflat pe scena X Factor din Iasi au avut o atitudine colocviala fata de reprezentantii juriului, al caror comportament degajat i-a determinat pe concurenti sa se simta mult mai relaxati. Fie ca au mers mai departe sau nu, participantii si-au aratat respectul fata de cei trei jurati si au vrut sa fie tot mai aproape de ei: au dat mana, s-au imbratisat si unii dintre ei chiar au sarutat-o pe Delia. Pe obraz, bineinteles!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook