X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Cheloo isi da cu parerea: Ea este cea mai buna de pana acum !

In sfarsit Cheloo a gasit un concurent care sa se ridice la nivelul asteptarilor lui! Este vorba despre Anastasia Sandu, o tanara careia nu ii este straina scena X Factor. A participat si la editia anterioara, a trecut de auditiile cu juriul, insa nu a mers mai departe in competite, deoarece a picat la bootcamp. Intre timp, frumoasa Anastasia, in varsta de 21 de ani, si-a facut o trupa, a mai prins astfel experienta in domeniul muzical si a venit aici, la Cluj, mai pregatita ca niciodata. Tanara are o voce puternica si un timbru asemanator cu cel al Aliciei Keys, miscari bune, specifice rapp-ului american si foarte multa carisma – exact calitatile pe care Cheloo a spus, de la bun inceput, ca le cauta intr-un concurent X Factor.

Intre timp, frumoasa Anastasia, in varsta de 21 de ani, si-a facut o trupa, a mai prins astfel experienta in domeniul muzical si a venit aici, la Cluj, mai pregatita ca niciodata.

Tanara are o voce puternica si un timbru asemanator cu cel al Aliciei Keys, miscari bune, specifice rapp-ului american si foarte multa carisma – exact calitatile pe care Cheloo a spus, de la bun inceput, ca le cauta intr-un concurent X Factor.

Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook