X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Cheloo : Nu esti rocker daca nu faci stage dive!

Ete na : Mi-am dislocat umaru, si ce !

Un concurent terminase cantat, totul parea ok, voie buna. Dupa ce Razvan, Dani si gasca din spate inveselisera atmosfera, primul “matinal” s-a gandit sa-i faca o surpriza concurentului: “Nu esti rocker daca n-ai facut, la viata ta, un stage dive!”. Concret, daca nu te-ai aruncat pe primele randuri iar fanii nu te-au prins in brate, practic, n-ai existat! Bietului om nu-i venea sa creada. Cum sa sara? Razvan s-a apropiat de scena, dorind sa-i arate cum se face. Nimic, concurentul parca avea plumb in picioare.

Si, atunci, de undeva, din departari, a aparut in cadru…Cheloo. Cu un urlet si cu cele 98 de kilograme ale sale, a sarit! Langa scena, baietii, pregatiti sa sustina un concurent firav, nu un…colos. S-a auzit un “aaaaa” si un “bai, mi-am rupt mana!”. “Teatru”, au zis toti. Regie…Pana cand rapperul a inceput sa urle “Un medic, un medic!”

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook