X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Cheloo: “Publicul este un animal foarte rau”

Cheloo, Delia si Bittman sunt cei responsabili sa analizeze, din punct de vedere muzical, prestatiile concurentilor prezenti pe scena X Factor. Insa cei care ajung aici trebuie sa stie ca ei canta, in primul rand, pentru public, ale carui reactii pot influenta decisiv verdictul juriului.

Pe scena X Factor Bucuresti au fost prezenti concurenti de toate tipurile, mai mult sau mai putin talentati, care au reusit sa ridice o sala intreaga in picioare sau, din contra, au primit dezaprobare din partea publicului.

Intotdeauna sigur pe parerile lui, Cheloo nu ezita, insa, sa ceara si parerea celor prezenti in sala: “Publicul este un animal foarte rau”, a spus rapperul, convins ca reactia lor il va ajuta sa dea verdictul corect.

Doresti sa faci si tu parte din public? Atunci vino pe 4 si 5 august, la Palatul Copiilor, din Bucuresti, si fii martorul unui show la puterea X!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook