X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Chici BUBA – Logodnica lui Raduly in rochie de mireasa

Poate ca e un dur pe scena, dar cand vine vorba de "kisi buba" sa, papusica pe care o iubeste din toata inima si care ii este logodnica, Raduly se inmoaie si devine tot un zambet. In seara asta, a avut parte de supriza vietii sale: o viziune a femeii iubite in rochie de mireasa. Iubita sa a venit pe scena X Factor, dupa interpretare, spre uimirea totala a concurentului.

A fost un moment de 5 stele, la capitolul romantism: iubita lui Raduly a imbracat rochie de mireasa si a iesit in aplauzele tuturor, din grupul dansatorilor de balet. S-au imbratisat, Raduly a rosit iar restul e istorie!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook