X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Concert caritabil cu finalistii X Factor Romania

Alaturi de moderatorii Razvan si Dani si antrenorii din concurs, ei au incercat sa stranga cat mai multe fonduri pentru campania "Vreau sa ajut".

Finalistii X Factor – Tudor Turcu, Andrei Leonte, Natalia Salagean, Ioana Anuta si Dragos Udila au urcat pe scena cu scopul de a aduce un zambet pe buzele copiilor bolnavi de cancer.

Sute de oameni au raspuns initiativei. Dupa concert a urmat o sesiune de poze si autografe. Pentru numai 10 lei, bani care vor merge catre campania “Vreau sa ajut”, cei prezenti au putut cumpara tricouri personalizate sau sepci.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook