X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Cu premiul de la X Factor, Tudor Turcu si-a luat apartament in Bucuresti!

Tudor Turcu si-a luat apartament in Bucuresti!

Tudor Turcu, castigatorul sezonului doi X Factor, a trecut pragul propriei case pe care si-a cumparat-o in Bucuresti. Cum statura sa este una impresionanta, primul lucru pe care l-a incercat a fost patul. Dupa inspectia dormitorului, emotionat, Tudor Turcu a trecut la masurarea baii.

Bucataria, insa, nu a avut prea multe de oferit. Din fericire, Razvan si Dani s-au gandit la toate si-au facut o vizita lui Tudor Turcu. Si au adus si cativa “prieteni”. Cam 200.000 la numar. Destui cat sa-i treaca orice chef de inspectat bucatarii.

Doar o parte din marele premiu se va duce pe noua casa. Cu restul banilor Tudor Turcu are alte planuri.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook