X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Cum e Cheloo cand e nervos? Asa…

Cam ce ar trebui sa faca un concurent pentru a-l scoate din sarite pe juratul Cheloo?

Nu prea putem sa va aratam acum, insa va putem spune ca s-a intamplat. Daca dupa patru editii juratul Cheloo a aratat destul de mult calm in evaluarea candidatilor, ironie fina si intransigenta, inevitabilul s-a produs.

A fost scos din minti de un concurent. In asa masura incat a parasit sala. In ciuda rugamintilor juratei Delia de a se calma. Si spre surprinderea intregii echipe de productie.

De ce, unde s-a intamplat si mai ales cum i-a tinut piept aspirantul la titlul de star X Factor, aflati in editia din aceasta seara (21 octombrie), de la 20:30 pe Antena 1.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook