X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Cum se vede lumea prin ochelari cu dioptrii de +19

Poarta +14 la distanta si +19 la citit. Si tot nu vede. A trebuit sa fie insotita pe scena, pentru ca nu se descurca. Emotiile ei sunt evidente, dar Delia incearca sa o faca sa se simta in largul ei. Vorbesc despre muzica, pentru ca Diana se pricepe: a fost la Conservator, in Craiova. Citea partiturile cu lupa, ca sa le poata vedea bine. Greu, dar cand vrei cu adevarat, se poate!

“Viata mea n-a fost una tocmai usoara”, recunoaste tanara. Cu toate astea, e calma si impacata cu situatia. Mai mult, crede ca asa a fost sa fie, ca in viata lucrurile se intampla la momentul potrivit si ca toate lucrurile sunt randuite intr-un anumit fel. Uau, fata e mai mult decat Zen! Vede lumea mai roz decat o vad oamenii fara probleme la fel de mari.

Piesa aleasa de Diana ii intriga pe jurati: “Timpul”, a Paulei Seling. Piesa grea, toata lumea stie ce note atinge artista. Canta cateva cuvinte si vraja e aruncata. Bittman zambeste incantat, Cheloo a renuntat sa isi mai ascunda emotiile, iar Delia fredoneaza incet, fascinata de vocea tinerei. Sala e transpusa intr-o alta lume, nimeni nu misca, toti respira atmosfera magica creata de Diana, fara pic de efort.

Inainte de refren, publicul se ridica in picioare, toti aplauda la unison. Tanara are un magnetism innascut indiscutabil. Aplauzele se sting la multi timp dupa ce se termina melodia. Cheloo aplauda asa cum nu l-am vazut vreodata. Delia e prima care isi gaseste cuvintele: “O voce foarte, foarte clara, o intonatie perfecta. Foarte pe nota, bravo!”.

Bittman o lauda si el: “Ai o voce superba, un timbru superb! Ai o liniste interioara fantastica”. Exista oameni care nu trebuie sa faca nimic apar pe o scena si pur si simplu, o sala intreaga vibreaza. E clar, Diana e una din ei!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook