X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Dan Bitman mai rau decat Cheloo, juratul : “Am venit sa va rup capul”

Noua generatie de jurati X Factor si-a luat rolul in serios si chiar zilele acestea trece prin foc si sabie concurentii care au reusit sa treaca de etapa auditiilor, in tabara de pregatire. Desi toata lumea ar fi tentata sa creada ca cel mai dur dintre jurati este Cheloo, ceilalti doi au surprins concurentii si spectatorii cu remarcile lor deloc indulgente.

Dan Bittman nu ezita sa spuna scurt, obiectiv si acid ceea ce gandeste. “Are rost sa incerci in muzica doar daca te hotarasti sa faci playback toata viata” sau “Am venit sa va rup capul” sunt doar doua dintre replicile memorabile ale lui Dan Bittman din perioada auditiilor. Oare cine va fi, de fapt, omul negru de la X Factor? Telespectatorii vor afla raspunsul doar urmarind de pe 23 septembrie, X Factor, in fiecare duminica, numai la Antena 1.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook