X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Dani Otil fotbalistul

Un concurent venit tocmai din Republica Moldova, jucator de fotbal fiind, a fost provocat sa jongleze cu mingea, moment in care Dani a si venit pe scena sa dea o pasa. Dupa momentul inedit, Dani a preluat mingea concurentului, sutand cu putere in directia juriului. Delia, foarte aproape sa fie lovita, a strigat speriata la prezentator: “Mai, Dani, daca imi dadeai una in cap? Sa-ti fie rusine!”

Melodia interpretata de concurent, “Impossible”, l-a facut pe Cheloo sa spuna: “Daca as putea sa te dau acum afara, as face o greseala mare cat tine. Dai dovada de o sensibilitate artistica nebanuita”.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook